5 Şubat 2011 Cumartesi

Home Ofis İş Arama ,Home Ofis çalışmaya başlamanın ilk basamağıdır.

Home Ofis İş Aramak:

İnternet okyanusunda dolaşırken,yüzlerce ek iş kıyısına yaklaşırsınız fakat geminizi bir türlü limana veya kıyıya yanaştıramassınız.

Sebebi çoğu zaman,güvensizlik duygusudur.

Acaba gemimi bu limana yanaştırırsam,kıyıya çıkabilir miyim? Kıyı güvenli mi? Bu  limanda ihtiyacim olan kumanyayi alabilir miyim? Korsanlar var midir? Teknenin alt kismi kayalara çarpıp parçalanır mı ? Bu limandan tekrar güvenle ayrilabilir miyim?

Türünden birçok soru gelir ek iş arayışında olanların aklına ve internette ek iş yazan google aratmalarında ilk 5-10 sayfalık ek iş,ek gelir,home ofis iş aratma sonuçlarını ve sonuçlarda gözüken siteleri incelerler ve çoğu zaman siteye giriş ve çıkışları maksimum 20 saniye kadar olur ,ama bir günün  belki 3-5 saati bu tür arayışlar ile geçer.

Kaybedilen sadece zaman değildir,boşa geçen her saniyenin kişi üzerinde aynı zamanda alternatif bir maliyeti vardır,eğer doğru işi bulmuş olsaydı (ek iş-home ofis iş) belki boşa geçirmiş olduğu zamani ,daha efektif alana kanalize etmiş ve kazanmaya başlamış olacaktı.

Okyanusta yüzmek zordur,iyi yüzücü olmak gerekir,internet okyanusunda da bu tür kazanç sitelerini çok iyi analiz etmek ve en doğru olanlar üzerinde yeterli araştırma yapmadan o işe girişmemek ve bunun için  bir ücret ödememek gerekir.

Orneğin Google ile ayda 2000 tl garanti kazanirsiniz türünden sloganlar,reklamlar veren yayınlardan o reklami veren ,o urunun satişini yapan kişi veya firmanın sitesine yönlendiğiniz zaman , sistemlerininin mutlaka kazandırdığını ,büyük paralar kazanildiğini idida ederler,

Bir noktaya kadar bu doğru olabilir,gerçekten sistemleri onu uygulayan birkaç kişiye güzel kazandırmış olabilir ama uygulayan herkesin çok kazanacağı anlamına gelmemektedir.

Uygulanmasini istedikleri yöntemler çoğu zaman internet üzerinde uzun zaman geçirmeyi gerektirir ,bazı sistemeler yabancı dil bilgisi ister,bazıları,site veya blog kurulumu talep eder ,bazıları reklam harcamalarının gerekliliğinden bahseder...

E-Kitap satın alındıktan sonra,çoğu zaman bu bilgileri uygulamak için yeni bir yatırım yapılması zorunluluğu ortaya çıkmaktadır.

Acil olarak ek iş,home ofis iş arayışı içinde olan ve belki de son parasını bu e kitaba vererek bir umut kazanirim felsefesi ile kitabı satın alanların ,çoğu zaman sürprizler ile karşılaştığını ve e ticaret kitabının tek başına kazandırmaya yetmeyeceği alternatif farkli çalışma ve harcamaların da yapılması gerektiğini görmüşlerdir.

E-ticaret,home ofis çalışmak benim için en iyi bildiği işi veya işleri yapmaktır,

başkalarının ürün ve hizmetlerini satmak ,size hayal ettiğiniz güzel bir geleceği çok büyük bir oranla sağlamayacaktır.

Ürün ve hizmeti satılanlar mutlaka bu işten en kazançlı çıkanlar olacaktır.

Kendi ürün veya hizmetinizi,bilginizi,deneyimlerinizi kullanarak ne tür home ofis çalışma ile kazanç sağlayabilirsiniz noktasında ,sizlere bilgilerimi aktarmaya devam edeceğim.

Bu konuda destek isteyenler benimle mehmetalibilen@gmail.com adresi üzerinden bağlantı kurabilirler,yapabileceğiniz home ofis işler,bu hizmetleri nasil yaparsiniz,bu iş için nasıl bir bütçe gerekir, ile ilgili size danışmanlık hizmeti verebilirim.

Atalarimizin da dedigi gibi, En iyi iş,bildiğiniz iştir,bildiginiz işi sadece online ortama taşıyorsunuz ve bu işten ek gelir elde ediyorsunuz.( Daha sonra Asli İşinize dönüşüyor çoğunlukla :) )

Ben ,herkesin internet ortamında kendi ek işini kurabileceğini iddia ediyorum,

Siz de deneyimleriniz ve bilgilerinizden ek gelir elde etmek,internet ortamında geçirdiğiniz zamanı kendi geleceğinizi kurmak ve bundan güzel gelirler elde etmek istiyorsanız,doğru makaleyi okumuşsunuz demektir.

Herkese ek işlerinde kariyerle dolu günler diliyorum.

Saygilarimla,

Mehmet Ali Bilen