4 Şubat 2011 Cuma

Hangi Home Ofis İş Size Uygun Olabilir ?

Şu an google aratmalarında home ofis iş ,ek iş fırsatları,internetten para kazan,online gelir elde et,evden yapılabilecek ek işler türünden aratmalar yaptığınız zaman binlerce web sitesinin ard arda sıralandığını ve bunların slogalarının yine hemen hemen aynı olduğunu görürsünüz.


  • Anket doldur para kazan
  • Yorum yap para kazan
  • Web sitesinde video izle para kazan
  • Google Adsense ile para kazan
  • Tıkla para kazan
  • Bu kitabı oku para kazan
  • Download et para kazan
  • Upload et para kazan
  • Arkadaşını getir para kazan
  • Öner Para kazan ....
  • Ürünlerimizi Sat Para Kazan
  • Satış Ortağı olan para kazan
  • Reklam izle para kazan.... gibi birbirlerine çok benzeyen binlerce siteyi görürsünüz,


Bu sitelerin çok büyük bir kismi özgün içerik barındırmayan,toplama haberleri bir araya getirip ,sitesine trafik çekmeye çalışan ,aslında kendine özgü bir içeriği olmadan ,anahtar kelimeler ile google da ön plana çıkmaya çalışıp ,sitesine müşteri getirmeye ve bir ürün veya hizmeti satmaya çalışan Amerikalıların Trash Website dedikleri çöp siteler konumundadır.

Çoğu zamanda kaliteli bilgiyi veren gerçek web siteleri bu anahtar kelime ve spam içerikli web siteleri ve blogların  bu tür çalışmalarından olumsuz yönde nasiplerini almaktadırlar.

Internet okyanusunda , kendisine ciddi bir ek is arayisi icinde olan fiili olarak o  ek işe gerçekten ihtiyaci olan veya kariyerini ve gelecegini home ofis olarak idame ettirmek isteyen kisiler bu tur sitelere girmekte fakat bu tur sitelerde aramıs olduklarını çoğu zaman bulamadıkları için,ciddi anlamda zaman kaybetmekte ve arayışlarına devam etmektedirler.

Trash Website içerik barındıran web sitelerinin atlamış oldukları bir konuyu burada belirtmek isterim: Google özgün içeriği çok rahat algılayabilmekte ve siz bir veriyi ,bilgiyi bir yerden kopyalayıp ,kendi sitenize veya blogunuza aktardığınız zaman siz o bilgiyi yayınladığınız saniye,google ,arka planda o veri ile birebir örtüşen farkli bir kaynağı daha önceden endekslemişse ,artık google için girmiş olduğunuz o verinin hiç bir değeri bulunmamaktadır.

Özgün içerikle iki makale yazmak ile kopyalanmış elli yayın yazmak google aratma sonuçlarında ön plana çıkmakta hemen hemen aynı etkiye sahiptir.

Home ofis çalışmalarınızda ,size bu bilgiyi aktarmak istedim.Her zaman az ama özgün içeriğiniz olsun ,bu size home ofis işlerinizde daha fazla prim sağlayacaktır.Bunun sonuçlarını bir iki gün içinde alamazsınız fakat ,süreç içerisinde ,ne demek istediğimi çok daha iyi anlayabilirsiniz.

Bu yazımın içeriği hangi home ofis iş size uygun olabilir ? sorusuna cevap vermek olacaktı fakat farkli bir konuyu aktarmaya çalıştım,bir sonraki yazımda ,asli sorum ile ilgili cevaplari aktarmaya çalışacağım.

Hepinize home ofisli  kariyerli günler diliyorum.

Saygılarımla,

Ek Gelir Elde Etme Ihtiyacı

Günümüz şartlarında,birçok asli iş sahibi,ek iş arayışı içindedir,bunun farklı nedenleri olabilir,


  • Asli işinden tatminkar bir ücret alamaması
  • Asli işinin kariyer beklentileri ile örtüşmemesi
  • Karakter yapisinin daha özgür bir ortamda çalışmak için kişiyi zorlaması
  • Geleceğe yönelik beklentilerinin standartların üzerinde olması
  • Sorumlulugunu üstlendiği kişi/kişilerin geleceğinden endişe edilmesi veya onlara daha sağlam bir gelecek birakilmasinin istenmesi
  • Boş vakitlerini efektif olarak değerlendirmek
  • Hem para kazanmak hem de eğlenmek gibi sebebi içten veya dış ortamdan gelebilecek birçok düşünce tarzı nedeni ile home ofis ek iş arayışı olabilmektedir.


Türkiye şartlarında ek iş arayışı  içinde bulunan kişi sayisi çok daha yüksek rakamlardadır.Aslında ek iş arayışı çok yeni bir durum değildir fakat home ofis ek iş arayışı Ülkemizde yavaş yavaş gelişen bir uygulama durumundadır.

Internetin global yapısı dikkate alındığı zaman , internetin kısa zamanda ortaya çıkarmış olduğu Milyonerler'in çok kisa  bir zaman diliminde bu kazançlarını internet ortamından yaptıklarını belirten haberlerin çok geniş kitlelere yine internet ortamı üzerinden yayılması, asli işinden tatmin edici sonuçları alamayan internet kullanicilarini ,ek iş olarak internet üzerinden veya evden yapılabilecek ek işler konusunda araştırma yapmaya ,alternatif çalışma kanallarını araştırıp ,bulunan ve uygun görülen kanalları denemeye doğru sevk etmektedir.

Saygilarimla,

Mehmet Ali Bilen

www.homeofficeisler.com

Kimler Home Ofis Çalışabilir?

Genel inanışın belirli meslekler için home ofis çalışmanın uygun olduğu yönünde olmasına rağmen,sektör ayrımı gözetmeksizin herkesin home ofis çalışabileceğini iddia ediyorum.

Doğru stratejiler ve uygulayışlar ile herkes uzman olduğu iş kolunda/iş kollarında asli işinin yanında ek iş olarak home ofis işini kurabilir,geliştirebilir ve ek iş olarak başlamış olduğu evden/ofisten çalışma macerasını ,asli iş konumuna getirebilir.

Home ofis çalışma kendi içinde birçok zorluğu ,dezavantaji barındırmasına rağmen,belirtmek isterim ki birçok artı değeri de özünde taşımaktadır.

Sizlere blog yazılarımda ek iş yapmanın ,home ofis boyutlu çalışma ile entegre edilmesi noktasında karşılaşılacak sorunlar,dezavantajli durumlar hakkında bilgiler de aktarmaya çalışacağım,bunun yanında güncel ek iş fırsatlarımız hakkında da blog yazılarımda fırsatlara ulaşabileceksiniz.

Blogumuz diğer online home ofis ek iş sitelerinden farklı olarak ,hiçbir ek iş sitesinin verilerini kopyala yapıştır yaparak,siteye daha fazla trafik çekmek düşüncesi ile hareket etmediği gibi,orjinal ,inovatif ve gerçek anlamda para kazandıran yöntemlerimi paylaştığım uygulamaları aktardığım ,kendine özgü ve özel bilgileri paylaştığım ek işler üzerine paylaşımlar yaptığım içerikleri siz değerli okuyucular ile paylaşmak düşüncesi üzerine kurulmuştur.

Site içerisindeki tüm bilgiler Mehmet Ali Bilen 'e ait olup ,kaynak gösterilse dahi, izin alınmaksızın kopyalanması,paylaşılması yasaktır

Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkur eder,home ofis çalışma kariyerinizde esenlikler ve başarılar dilerim.

Saygılarımla,

Mehmet Ali Bilen

Home Ofis İşler Blogu Yayın Hayatına Başlamıştır

Home Ofis İş Fırsatlarının tanıtıldığı ,paylaşıldığı homeofisisler blogumuz yayın hayatına başlamıştır,Home ofis yapilabilecek ek işlerimiz hakkında size ek iş fırsatlarımız hakkında bilgiler anlatmaya çalışacağım.

Güncel gelişmelerimizi takip edebilmek için,homeofisisler blogumuza abone olmanızı ve yaptığımız paylaşımları mail kutunuza gelecek güncel iş ilanlarımız ile takip etmenizi öneriyorum.

Herkes home ofis çalışabilir ve gelir elde edebilir,doğru kaynak,doğru zaman,doğru yöntemler ile siz de başarıyı yakalayabilir ,ek işinizi kurup,büyütebilirsiniz.

Saygilarimla,

Mehmet Ali Bilen