4 Şubat 2011 Cuma

Kimler Home Ofis Çalışabilir?

Genel inanışın belirli meslekler için home ofis çalışmanın uygun olduğu yönünde olmasına rağmen,sektör ayrımı gözetmeksizin herkesin home ofis çalışabileceğini iddia ediyorum.

Doğru stratejiler ve uygulayışlar ile herkes uzman olduğu iş kolunda/iş kollarında asli işinin yanında ek iş olarak home ofis işini kurabilir,geliştirebilir ve ek iş olarak başlamış olduğu evden/ofisten çalışma macerasını ,asli iş konumuna getirebilir.

Home ofis çalışma kendi içinde birçok zorluğu ,dezavantaji barındırmasına rağmen,belirtmek isterim ki birçok artı değeri de özünde taşımaktadır.

Sizlere blog yazılarımda ek iş yapmanın ,home ofis boyutlu çalışma ile entegre edilmesi noktasında karşılaşılacak sorunlar,dezavantajli durumlar hakkında bilgiler de aktarmaya çalışacağım,bunun yanında güncel ek iş fırsatlarımız hakkında da blog yazılarımda fırsatlara ulaşabileceksiniz.

Blogumuz diğer online home ofis ek iş sitelerinden farklı olarak ,hiçbir ek iş sitesinin verilerini kopyala yapıştır yaparak,siteye daha fazla trafik çekmek düşüncesi ile hareket etmediği gibi,orjinal ,inovatif ve gerçek anlamda para kazandıran yöntemlerimi paylaştığım uygulamaları aktardığım ,kendine özgü ve özel bilgileri paylaştığım ek işler üzerine paylaşımlar yaptığım içerikleri siz değerli okuyucular ile paylaşmak düşüncesi üzerine kurulmuştur.

Site içerisindeki tüm bilgiler Mehmet Ali Bilen 'e ait olup ,kaynak gösterilse dahi, izin alınmaksızın kopyalanması,paylaşılması yasaktır

Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkur eder,home ofis çalışma kariyerinizde esenlikler ve başarılar dilerim.

Saygılarımla,

Mehmet Ali Bilen

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder